Portalul serviciilor electronice

Portalul www.e-services.md oferă posibilitate de a comanda în regim on-line serviciile prestate de către Întreprinderea de Stat "Centrul Resurselor Informaţionale de Stat "Registru".

Portalul serviciilor electronice www.e-services.md constituie o modalitate rapidă şi transparentă de furnizare a informaţiei şi servicii, asigurînd accesul egal şi nediscriminatoriu pentru toţi solicitanţii, confidenţialitatea şi securitatea datelor cu caracter personal.

Pentru comandarea documentelor în regim on-line, vă sugerăm să treceţi la secţiunea "Servicii electronice" şi să vă creaţi contul personal. Contul personal se creează în baza înregistrării utilizatorului pe portal (Ghidul utilizatorului pentru crearea contului), care va face posibilă urmărirea statutului comenzii on-line, vizualizarea istoriei comenzilor anterioare şi primirea informaţiilor suplementare în zona contului.

În cazul în care vă confruntaţi cu dificultăţi la una dintre etapele de selectare a serviciului necesar, completarea formularelor anexate, confirmarea comenzii şi achitarea serviciului prin una dintre modalităţile propuse, vă sugerăm să vă adresaţi pentru consultare la telefon 25-70-70 sau să scrieţi pe adresa electronică e-services@registru.md


Transmiterea de către dvs a cererii electronice de înregistrare în sistem constituie totodată şi consimțămîntul dvs la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Refuzul dvs cu privire la furnizarea de date cu caracter personal, exprimat expres, va avea drept consecinţă neprocesarea cererii dvs.